Λευκάδα Γαζής Μονάδα Επεξεργασίας Κρέατος

Με έδρα το Νυδρί Λευκάδας, η εταιρία ΑΦΟΙ ΓΑΖΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2001 από τους Δημήτριο Γαζή και τον αδελφό του Ιωάννη-Σέρβο Γαζή. Τα πρώτα της προϊόντα γεννήθηκαν από την δημιουργία ενός παρασκευαστηρίου κρέατος και σιγά-σιγά εμπλούτισε το κωδικολόγιο της μέσα από συνεργασίες με γνωστές ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.


Μέσα σε αυτές τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες, η ΑΦΟΙ ΓΑΖΗ Α.Ε. παρουσιάζει κάθε χρόνο θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, γεγονός που στηρίζεται στην αφοσίωση στους στόχους και στο όραμα να παρέχει ένα πλήρες πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών σε προσιτές τιμές.


Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις διαδικασίες, τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα μας καθώς η βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και της ικανότητας της, στοχεύει στην ανταπόκριση των αναγκών των πελατών με την ενεργό συμμετοχή όλων των εργαζομένων στις διαδικασίες βελτίωσης.

Το δίκτυο διανομής της ΑΦΟΙ ΓΑΖΗ Α.Ε. επεκτείνεται συνεχώς, ώστε να είναι κοντά στον κάθε επαγγελματία στη Δυτική Ελλάδα. Με έδρα την Λευκάδα και σημεία διανομής όλη τη Λευκάδα και από τη Κεφαλλονιά μέχρι το Μύτικα προσδοκούμε την ανάπτυξη και παρουσία μας στα μεγαλύτερα κομβικά σημεία εστίασης και τουρισμού, της ευρύτερης περιοχής.

Με ιδιόκτητο στόλο πέντε φορτηγών-ψυγείων και πέντε φορτηγών ξηρού φορτίου εξυπηρετούμε σε καθημερινή βάση τους πελάτες και φροντίζουμε την παράδοση την επόμενη ημέρα από την λήψη των παραγγελιών.

Μέσα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, της εταιρίας μας, εξυπηρετείτε η αποθήκευση ξηρού φορτίου καθώς επίσης η αποθήκευση φρέσκων και κατεψυγμένων φορτίων (συντήρησης και βαριάς ψύξης), έτσι δίνουμε την δυνατότητα στον πελάτη μας να αποθηκεύει τις παραγγελίες του στο χώρο μας και να τις παραλαμβάνει σταδιακά και όποτε εκείνος επιθυμεί.

Συνεχώς ψάχνουμε για νέα προϊόντα και εξελίσσουμε τα ήδη υπάρχοντα επώνυμα, ώστε να καλύπτουμε τα γούστα, τον τρόπο ζωής και τις προσδοκίες, που συνεχώς αλλάζουν. Έχουμε ως στόχο να διατηρήσουμε την ποιότητα σε μία τιμή χαμηλή για όλους, τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους καταναλωτές τους.

Είμαστε περήφανοι που υψώνουμε κάθε χρόνο τον πήχη της ευθύνης μας απέναντί σας. Αυτό μας κάνει να έχουμε απαιτήσεις από εμάς, και μας εξελίσσει. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με μεγάλη προσήλωση αναλαμβάνοντας την άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας.

Η εταιρία τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που προβλέπουν σχετικοί κανονισμοί, ενώ τα προϊόντα επιλέγονται με προσήλωση στην ποιότητα και με γνώμονα το δυνατότερο χαμηλό κόστος.

Παρασκευαστήριο

Με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Μονάδα Επεξεργασίας Κρέατος στη Λευκάδα

Γεύση & Ποιότητα

Πολύχρονη Εμπειρία

Με έδρα το Νυδρί Λευκάδας, η εταιρία ΑΦΟΙ ΓΑΖΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2001 από τους Δημήτριο και Ιωάννη Γαζή.

Ποιότητα & Συνέπεια

Επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές, τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους καταναλωτές τους.

Εξειδικευμένο Ανθρώπινο Δυναμικό

Άριστες συνθήκες εργασίας, μέγιστη ασφάλεια και συνεχής εκπαίδευση.

Δίκτυο Διανομής

Ιδιόκτητο δίκτυο διανομής της ΑΦΟΙ ΓΑΖΗ Α.Ε. με ταχεία πρόσβαση και συνέπεια σε κάθε επαγγελματία στη Δυτική Ελλάδα.

Συνθήκες Αποθήκευσης

Σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης ξηρού φορτίου και ψυγεία συντήρησης φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων.

Διασφάλιση Ποιότητας

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά Iso 2002.....